JBL EON612 aktivna zvučna kutija 12″

81,880.00 RSD sa PDV

Aktivna zvučna kutija 12″

Kategorija:
Opis

Opis

JBL je kod EON 600 serije implementirao novu tehnologiju vođenja zvučnih talasa (JBL Waveguide Technology), koja predstavlja nastavak već uspešne slične tehnologije namenjene daleko naprednijim sistemima (Image Control Waveguide), a svoju primenu je našla u JBL LSR3 seriji studijskih monitora i JBL M2 referentnim monitorima. Pored toga, ugradnjom novih komponenti, intenzitet i kvalitet zvuka dovedeni su do nivoa koji bi zadovoljio i vrlo zahtevne slušaoce. Njena ključna upotrebna vrednost leži u tome što postiže zvučne performanse kakve se do sada nisu mogle naći na tržištu plastičnih prenosnih zvučnih kutija, a to se posebno odnosi na njen cenovni rang.

Osim toga, kontrola ekvalizacija, glasnoća, vizuelne grafike i programabilna korisnička podešavanja nikad nisu bili jednostavniji: obavljaju se bežično – putem iOS ili Android aplikacije, posredstvom Bluetooth-a, sa smartfona ili tableta.

Aktivni zvučni sistem EON612 ima ugrađeno pojačalo snage 1000W, dizajnirano tako da kao i kod ostalih EONkomponenti, perfektno odgovara karakteristikama ostalih komponenti sistema, a ima dovoljno snage za bilo koju fiksnu instalaciju ili za putujuće muzičke bendove. Pojačalo pobuđuje VF i NF zvučnike sistema koji su u stanju proizvesti visoke zvučne pritiske s najmanjim mogućim izobličenjima kroz celo frekventno područje rada. Sa zadnje strane kutije nalaze s kombinovani priključci XLR-1/4 za dva ulazna kanala s odvojenim kontrolama osetljivosti i LED indikatorima prisutnosti signala. Pomoću ugrađenog ekvalajzera lako prilagodimo zvučnu sliku svakom prostoru.

Tehničke karakteristike:
– Tip sistema: Prenosna aktivna 12-inčna zvučna kutija
– Maksimalni zvučni pritisak (SPL): 126 dB
– Frekvencijski opseg (-10 dB): 48 Hz – 20 kHz
– Frekvencijski odziv (±3 dB): 57 Hz – 20 kHz
– Uglovi pokrivanja: 100° x 60°
– Pojačalo: Klase D
– Snaga: 1000W (700W LF + 300W HF), 500W kontinuitet (350W LF + 150W HF)
– Dimenzije (V x Š x D): 664 x 380 x 316 mm
– Težina: 14.96 kg