Reverend Billy Corgan Signature električna gitara

143,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: BC1-S-plwh-RM-HCHC-AL-HT Kategorija:
Opis

Opis

Sveži dizajn sa klasičnim i modernim elementima koji se spajaju na unikatan način.
Izdignut centralni deo sa tanjim krilima i šupljim komorama ispod pickguarda dodaju rezonantnost i smanjuju težinu, dok kobilica sa žicama kroz telo obezbeđuje maksimalan sustain.
Railhammer Billy Corgan magneti daju tonsku mešavinu koja je između P90 i humbucker magneta a četvorodelni aluminijumski pickguard dopunjuje ovaj moderan i vanvremenski dizajn.

Karakteristike:
– Telo: korina
– Magneti: Billy Corgan Bridge, Billy Corgan Neck
– Kobilica: Hardtail
– Vrat: javor
– Skala: 25 1/2″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: javor
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 medium jumbo
– Truss rod: Dual action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 3-way Switch
– Žice: 10-46
– Boja:
-Satin Perl White
-Satin Silver Burst
-Satin Black
-Satin Deep Sea Blue Burst

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.