Reverend Gil Parris Signature električna gitara

131,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: GP-G-mdbk-RM-HB-SN-HB-BK-HT Kategorija:
Opis

Opis

Njujorški gitarski virtuoz Gil Parris kombinuje jazz, blues i rock u svoj električni zvuk, tako da mu je potreban instrument koji može da pokrije ceo spektar žanrova.
Reverend Gil Parris Signature električna gitara je instrument koji to može!
Sa jedinstvenom HSH konfiguracijom (sva tri magneta su uključena na pozicijama 2 i 4), kobilicom sa žicama kroz telo koja koja poboljšava sustain i Bass Contour kontrolom koja daje novu dimenziju zvuku, ova gitara je savršen instrument za svirače koji ne znaju u kom pravcu će ih odvesti sledeća svirka.

Karakteristike:
– Telo: korina
– Magneti: HA5 Bridge, Salnico Bridge, HA5 Neck
– Kobilica: Flatmount, String-Thru-Body
– Vrat: pečeni javor
– Skala: 25 1/2″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: pečeni javor
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 medium jumbo
– Truss rod: Dual action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 5-way Switch
– Žice: 10-46
– Boja:
-Midnight Black

Roasted Maple Neck – ili pečeni javor je javor koji se tretira toplotom od 150 stepeni celzijusa kako bi se uklonili šećeri, vlaga i nečistote. Ovakav javor je lakši, stabilniji i ima predivnu karamel boju. Krajnji rezultat je vrat vintage izgleda koji je stabilan i ne zahteva česta sezonska podešavanja.

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.