Reverend Jenn Wasner Signature električna gitara

131,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: JW-G-opti-DP-HBHB-X-HT Kategorija:
Opis

Opis

Reverend Jenn Wasner Signature JW-1 kombinuje dinamičku moć Charger HB modela sa vizuelnom estetikom Jenninih projekata (Wye Oak, Flock of Dimes, Dungeonesse).
Reverend Guitars kompanija je u partnerstvu sa April Camlin, tekstilnom umetnicom iz Baltimora koja je kreator odeće u kojoj Jenn nastupa, napravila grafiku ovog modela nazvanu „Optic Interruption“.

Karakteristike:
– Telo: korina
– Magneti: HA5 Bridge/HA5 Neck
– Kobilica: Tune-O-Matic with Stop Tail
– Vrat: pečeni javor
– Skala: 25 1/2″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: Pau Ferro
– Radijus fingerboarda: 10˝-14″
– Pragovi: 22 medium jumbo
– Truss rod: Single action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 3-way Switch
– Žice: 10-46
– Boja:
– Optic Interruption

Roasted Maple Neck – ili pečeni javor je javor koji se tretira toplotom od 150 stepeni celzijusa kako bi se uklonili šećeri, vlaga i nečistote. Ovakav javor je lakši, stabilniji i ima predivnu karamel boju. Krajnji rezultat je vrat vintage izgleda koji je stabilan i ne zahteva česta sezonska podešavanja.

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.