Reverend Rick Vito Signature Soulshaker električna gitara

191,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: RVSS-G-ivpl-E-HBHB-BK-B Kategorija:
Opis

Opis

Prava unikatna gitara koja je i elegantna i svirljiva!
Reverend Rick Vito Signature Soulshaker je single cut, set neck električna gitara sa parom humbucker magneta ukrašenim trouglastim art-deco motivima.
Dizajnirana da bude dobro balansirana za slide svirače kao što je Rick, vrat ima single-action truss rod šipku radi smanjenja težine dok su u telu urađene šuplje komore koje za cilj imaju bolji balans i rezonantnost.
Vrat je urađen u satin finišu radi glatkog i udobnog sviranja dok je top tela presvučen Perloid materijalom kako bi se dobio retro-art deco izgled koji Rick voli.

Karakteristike:
– Telo: korina sa top-om od javora
– Magneti: HA5 Bridge, HA5 Neck
– Kobilica: Bigsby B-50 with Roller Bridge
– Vrat: korina (iz 3 dela)
– Skala: 24 3/4″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: ebonovina
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 medium jumbo
– Truss rod: Single action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone
– Žice: 10-46
– Boja:
-Ivory Perloid
-Grey Perloid

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.