Reverend Stu D. Baker Signature električna gitara

119,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: SDB-G-mdbk-RM-9090-BK-HT Kategorija:
Opis

Opis

Reverend Guitars kompanija se ponovo udružila sa Stuart Daniel Bakerom, čovekom iza Unknown Hinson lika, kako bi napravili ovu alter ego signature gitaru.
Ovaj model je nastao na osnovi tela Club King modela, koje je stanjeno na 1 1/2″, dodat centralni drveni blok i vrat skale 24 3/4″. Rezultat je svestrana semi-hollow gitara sa punijim i agresivnijim tonom, povećane čistote tona, koja može da pokrije sve, od autentičnog country twanga pa do classic rocka.
Gitaristima kojima se sviđa Unknown Hinson Signature model ali bi pre nešto manje „jezivo“, ova gitara je savršen izbor.

Karakteristike:
– Telo: korina sa top-om od smreke
– Magneti: 9A5 Bridge, 9A5 Neck
– Kobilica: Tune-O-Matic with Stop Tail
– Vrat: pečeni javor
– Skala: 24 3/4″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: pečeni javor
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 medium jumbo
– Truss rod: Dual action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 3-way Switch
– Žice: 10-46
– Boja:
-Midnight Black

Roasted Maple Neck – ili pečeni javor je javor koji se tretira toplotom od 150 stepeni celzijusa kako bi se uklonili šećeri, vlaga i nečistote. Ovakav javor je lakši, stabilniji i ima predivnu karamel boju. Krajnji rezultat je vrat vintage izgleda koji je stabilan i ne zahteva česta sezonska podešavanja.

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.