Roland Mobile Cube gitarsko pojačalo

25,790.00 RSD sa PDV

Gitarsko pojačalo

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: MOBILECUBE Kategorija:
Opis

Opis

Portabl pojačalo za sve namene!

Instant zvuk koji dobijete priključivanjem najnovijeg pojačala Mobile Cube je zapanjujući za tako malo pojačalo. Malo ali moćno, ono prenosi sve vrste elektronskih instrumenata i audio uređaja, i može se koristiti bilo gde, bilo kada. Moguće je priključiti mikrofone, električne i akustične gitare, klavijature, bubnjeve, mp3 plejere, šta god poželite. I može svirati do 15 sati bez prestanka.

Pomoću Rolandovog legendarnog FX-a, Mobile Cube omogućuje kvalitetne stereo reverb i chorus efekte. Zasladite vokale, zapalite gitaru, ili se utopite u miksovima u odličnom stereo zvuku. Centre Cancel funkcije je tu za smanjenje vokala u pesmama, pa je idealno za karaoke i pevanje uz muziku.

Zahvaljujući mnoštvu ulaza, na Mobile Cube može se priključiti mikrofon, klavijatura, akustične, električne gitare, mp3 plejeri, i maltene bilo šta; nijedno drugo pojačalo za instrumente nema stereo ulaz. Možete ga koristiti kao pojačalo za vežbu kod kuće, na putu, unutra i napolju. Sjajno je za partije, karaoke i učenje pevanja. Priključite ga na mikrofon i možete ga koristiti kao monitorski zvučnik ili čak mikro razglas.

  • Baterijsko napajanje, za pojačalo koje radi bilo gde i bilo kada
  • 5W (2.5W + 2.5W) stereo napajanje sa visoko kvalitetnim zvučnicima od 10cm (4″)
  • Ulazi za mikrofon, stereo-instrument, i stereo AUX; izlaz za slušalice
  • Centre Cancel funkcija za karaoke
  • Ugrađeni su i stereo reverb/chorus, distorzija itd
  • Kaiš za nošenje