Back

Reverend Pete Anderson PA-1 10th Anniversary električna gitara

179,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: PA110-G-svsp-BW-9090-BK-B Kategorija:
Opis

Opis

Kako bi obeležili 10 godina saradnje sa country/roots-rock gitarskom legendom i dobitnikom Grammy-a u kategoriji umetnik/producent Pete Andersonom i predstavljanja njegovog PA-1 modela, kompanija Reverend Guitars je u tu čast dizajnirala Pete Anderson PA-1 10th Anniversary model.
Stranice i leđa ovog modela su napravljeni od rebrastog javora sa top-om od smreke, dva P90 magneta, inlay sa oznakom godišnjice na 15. pragu i značka sa oznakom godišnjice na zadnjoj strani glave.
Reverend Pete Anderson PA-1 10th Anniversary dolazi u paketu sa Reverend tvrdim koferom.

Karakteristike:
– Telo:
-Zadnja ploča: laminirani javor
-Stranice: laminirani javor
-Gornja ploča: laminirana smreka
– Magneti: 9A5 Bridge/9A5 Neck
– Kobilica: Bigsby B-70 with Roller Bridge
– Vrat: korina (iz 3 dela)
– Skala: 24 3/4″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: Blackwood Tek („ebonizovani“ Monterejski bor)
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 medium jumbo
– Truss rod: Dual action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 3-way Switch
– Žice: 10-46
– Boja:

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.