Reverend Reeves Gabrels Signature RG-SUS električna gitara

191,880.00 RSD sa PDV

Električna gitara sa Sustainiac sistemom

Dostupno kao narudžbina na zahtev

Šifra proizvoda: RGSUS-G-msvf-RB-RAST-BK-W Kategorija:
Opis

Opis

Reeves Gabrels Signature RG-SUS model je isti kao Reeves Gabrels Signature model osim što je opremljen Sustainiac sistemom za autentični i kontrolisani feedback.
Napravite masivan sustain bez gubitka signala!
Ova svestrana gitara može pokriti sve, od high-gain šredovanja, preko eksperimentalnog rock-a pa sve do teškog blues-a.

Karakteristike:
– Telo: korina
– Magneti: Reeves Gabrels Signature Bridge/Sustainiac Neck
– Kobilica: Wilkinson WVS50 IIK Tremolo
– Vrat: pečeni javor
– Skala: 25 1/2″
– Profil vrata: Medium oval
– Fingerboard: pau fero
– Radijus fingerboarda: 12″
– Pragovi: 22 jumbo
– Truss rod: Dual action
– Čivije: Reverend pin-lock
– Češalj: 43mm Boneite
– Kontrole: Volume, Tone, Bass Contour i 3-way Switch + Sustainiac Switching System
– Žice: 9-42
– Boja:
-Metallic Silver Freeze

Sustainiac System – Napravite kontrolisani, beskonačni feedback i sustain sa Sustainiac sistemom. Kada je isključen Sustainiac sistem se ponaša kao običan humbucker, kada je upaljen sistem proizvodi magnetni puls koji žice dovodi u sustain. Sustainiac prekidač nudi tri moda rada: Fundamental Mode, Harmonic Mode i Mix Mode.

Roasted Maple Neck – ili pečeni javor je javor koji se tretira toplotom od 150 stepeni celzijusa kako bi se uklonili šećeri, vlaga i nečistote. Ovakav javor je lakši, stabilniji i ima predivnu karamel boju. Krajnji rezultat je vrat vintage izgleda koji je stabilan i ne zahteva česta sezonska podešavanja.

Boneite nut – Reverend Guitars na svim svojim gitara ugrađuje češljeve od sintetičke kosti, Boneite materijala koji je konzistentniji od prave kosti, smanjuje frikciju žica i tako poboljšava štim.

Pure Tone Jack – Sve Reverend gitare imaju ugrađen ulaz za gitaru od proizvođača Pure Tone Technologies. Standardni ulazi imaju jedan kontakt ali Pure Tone ulaz ima dva, kako bi audio signal i pouzdanost bili na najvišem nivou.

Treble Bleed Circuit – Sve Reverend gitare imaju ugrađeno Treble Bleed kolo koje „čuva“ treble dok smanjujete volume kontrolu. Kada smanjite standardnu volume kontrolu osećate kako se gubi treble na tonu, sa Treble Bleed Circuit to više nije slučaj.

Initialed Headstock – Svaka Reverend gitara je ručno potpisana inicijalima tehničara koji je podesio, pregledao i testirao. Takođe, i serijski broj je ručno napisan od strane istog tehničara.